23. aprīlis 2024. gads, otrdiena , Latvijā: ,  Polijā: . Šodien vārdadienu svin Polijā: Jerzego, Wojciecha ; Latvijā: Georgs, Jurģis, Juris
Polijas reģioni
Reklāmas bloks

Jaunumi un notikumi

Starptautiskā Modes izstāde FAST FASHION

Pievienots: 2015.11.13.
2016.gadā no 4.martā līdz 6.martam notiks 4.Starptautiskā Modes izstāde FAST FASHION, kas tiks organizēta  Ptak Fashion City, pilsēta Žgova (Rzgow) pie Lodzias, Polija. Ptak Fashion City - tā ir vienīgā Modes pilseta Eiropā, kuras teritorijā atrodas 2500 uzņēmumu, kas ražo apģērbu. Uz doto brīdi PTAK Fashion City teritorija sastāda 250000 m2. PTAK Fashion City - tā ir tirdzniecības vieta starp ražotājiem, importētājiem un pircējiem no visas pasaules.
Starptautiskā Modes izstāde FAST FASHION tā ir vieta, kur tiek prezentētas jaunās apģērbu kolekcijas uz sezonu pavasaris/vasara 2016. Interesanti, ka dalībniekiem, kas prezentē kolekcijas uz nākamo sezonu, organizatori ir sagatavojuši speciālu zonu sezonai rudens/ziema 2016/2017.
Pēdējos gados Starptautiskā Modes izstāde FAST FASHION savāc dalībniekus vairāk kā no 20 pasaules valstīm: Polija, Turcija, Itālija, Vācija, Krievija, Ukraina, Lietuva, Čehija, Slovākija, Indija, Taizeme, Baltkrievija, Bangladeša, Ķīna un citas, tais skaitā 2500 firmas, kas strādā Ptak Fashion City un 400 jaunas kompānijas, kas te ir tikai trīs izstādes dienas.
Galvenā apmeklētāju masa ir veikalu īpašnieki, uzņēmumu direktori, iepircēji un filiāļu vadītāji, kā arī apģērbu, apavu un aksesuāru izplatītāji. Lielākā daļa Ptak Fashion City apmeklētāju un izstādes dalībnieku šo Izstādi apmeklē regulāri un uzreiz ir gatavi veikt vairumiepirkumus.
Triju dienu laikā klientu skaits, kas apmeklē Ptak Fashion City, sasniedz vairāk kā 100 000 cilvēku, kas ietver veikalu īpašniekus, ražotājus, izplatītājus un profesionālos pircējus vairāk kā no 20 pasaules valstīm.
Iepriekšējās izstādēs dalību ņēma modes industrijas pārstāvji tādi kā Kenzo Takada, Patricia Gucci un Anna Fendi, kā arī politiķi un diplomāti.
Ieeja uz izstādi būs bezmaksas visiem, kas veiks iepriekšējo reģistrāciju oficiālajā izstādes mājas lapā.

Oficiāla izstādes mājas lapa : www.targimodyptak.com

Papildus informācija : www.ptakfashioncity.pl

Kontakts : Ewa Litwinska, e-mail: e.litwinska@ptak.com.pl mobile: 00 48 518 739 199         Ieteikt draugiem


Atpakaļ


Top.LV reiting@Mail.ru
Parse Time: 0.603s
Booking.com